Design team

Graag stellen we hier ons enthousiaste design team aan je voor. Met veel plezier maken zij telkens weer de mooiste creaties om je te inspireren. Neem vooral ook eens een kijkje op hun eigen blogs voor nog meer inspiratie.

Anita Corsten
Van scrap- tot CAS kaarten, Anita heeft een heel veelzijdige stijl. Zelf noemt ze haar blog en website ‘A la Kaart’ en dat is erg toepasselijk aangezien ze voor bijna elke smaak wel wat inspirerends weet te maken. Op haar handige website vind je van veel van onze mallen een prachtig voorbeeld van haar hand.

http://www.a-la-kaart.blogspot.com
http://www.a-la-kaart.nl
Anja Zom
Ze is een bekend gezicht in hobbyland. Anja verzorgt al jaren bij verschillende winkels en op beurzen leuke demonstraties. Ze is bijna elke maand wel ergens tussen haar mooie creaties te vinden en beantwoordt dan graag alle knutselvragen.

http://www.anjazomkaartenblog.blogspot.com
Astrid Schipper
Astrid maakt altijd de mooiste creaties met een elegante stijl. Al haar werkstukken verzorgt zij tot in de puntjes en je kijkt dan ook keer op keer je ogen uit. Zelf legt ze graag tijdens de diverse workshops die zij geeft uit hoe je zelf deze mooie projecten maakt.

http://www.astridschipper.blogspot.com
Boukje van der Weit
Bij Boukje kun je terecht voor vrolijke, hippe scrapkaarten. Haar creaties herken je aan de lieve, zachte kleurtjes met hier en daar een bloemetje. Ook voor leuke mixed media technieken ben je bij Boukje aan het juiste adres. Ze laat het je ook graag persoonlijk allemaal zien tijdens een van haar workshops.

http://www.boukjesblog.blogspot.com
Hanny Eefting
Hanny is samen met haar man door heel Nederland, Duitsland en Belgiƫ op allerlei hobbybeurzen te vinden. Ze laat iedereen graag zien hoe je met de nieuwste materialen de mooiste creaties maakt. Hanny verzint zelf ook regelmatig de leukste nieuwe technieken.

http://hannyskaarten.blogspot.com
Irma de Vries
Irma’s creaties hebben vaak een mooie shabby chic stijl. Op haar scrapkaarten en leuke home deco projecten combineert ze de verschillende stansen altijd op zo’n manier dat er mooie taferelen ontstaan. Bij Irma kijk je altijd je ogen uit.

http://irma-scrapkaarten.blogspot.com
Marjan van der Wiel
Misschien ben je Marjan al eens tegengekomen bij een van de demo’s die zij verzorgt. Haar prachtige vintage kaarten zitten altijd vol mooie details. Haar creaties geeft ze graag een romantische sfeer en zijn een ware lust voor het oog.

http://www.marjanvanderwiel.blogspot.com
Marleen van der Most
Marleen is een creatieve duizendpoot. Zij vindt het heerlijk om mensen te inspireren en maakt dan ook graag de mooiste voorbeelden voor ons challenge blog. Ook verzorgt zij regelmatig workshops waarbij je samen met haar de vrolijkste creaties kunt maken. Marleen maakt van haar kaarten graag een feestje.

http://handmadebymarleen.blogspot.com
Neline Plaisier
Neline maakt het liefst mooie scrapkaarten en CAS kaartjes. Zij stempelt graag, maar weet zich ook zeker met de diverse mallen wel raad. Bij Neline zie je frisse kleuren en mooie combinaties. Voor wat vrolijke inspiratie ben je op haar blog op de juiste plek.

http://neline-mycardcreations.blogspot.com
Rimmie van de Sande
Voor vrolijke kaarten in de mooiste kleuren ben je bij Rimmie aan het juiste adres. Ze werkt graag met meerdere lagen in leuke composities en ook de uitdaging van verschillende kaartvormen gaat zij zeker niet uit de weg. Rimmie heeft oog voor detail en is van alle markten thuis. 

https://butterflykisses83.blogspot.nl/
Sanne Rongen
Bij Sanne denken wij aan hippe en vrolijke creaties. Haar kaarten maakt ze in een stoere scrapstijl waarbij ze graag materialen ontworpen door Eline Pellinkhof gebruikt. Deze basisschooljuf barst van de creativiteit.

http://scrapcardsandstuff.blogspot.com
Sigrid Klingenberg
Sigrid is een echte stempelaar. Geef haar een stempel en wat inkt en je krijgt de mooiste creaties. Ook voor shabby chic kaarten en leuke cadeaudoosjes draait zij haar hand niet om. Sigrid probeert graag nieuwe dingen uit en dit levert altijd leuke creatieve verrassingen op.

http://sigridklingenberg.blogspot.com
Thea Wildeman             
Sierlijke creaties, liefst met lintjes, strikjes, kantjes en bloemetjes zijn Thea’s favoriet. Met haar eindeloze creativiteit maakt ze de mooiste bouwwerken. Thea is als medebeheerster ook heel actief in de Marianne Design club.

http://theashobby.blogspot.com
Tineke van der Linden
Tineke maakt het liefst kaarten waarop ze met verschillende stansen een mooi tafereel maakt. Haar lievelingsonderwerp hierin is de zee en het strand. Maar ook prachtige voorjaarstuinen en winterse bossen creƫert zij op haar kaarten. Voor leuke cadeaudoosjes ben je bij Tineke ook aan het juiste adres.

http://www.tinekeskaartenhoekje.blogspot.com
Wybrich van der Roest
Wybrich is eindeloos veelzijdig. Zij werkt haar creaties tot in de puntjes af en weet altijd een perfecte compositie neer te zetten. Wybrich houdt van een uitdaging en weet ons altijd weer met haar adembenemende creaties te verrassen.

http://wybrichspapercards.blogspot.com