dinsdag 25 oktober 2016

Koud he!

Toen ik dit huisje zag moest ik gelijk aan onze vakantie denken van afgelopen jaar in Zweden, Wij zaten ook in zo'n huisje en de elanden liepen bij ons door de tuin ...echt prachtig. Maar nu we richting de winter gaan, heb ik er een leuke kerstkaart van gemaakt.



Zo heb ik de kaart gemaakt. een dubbele witte kaart van 14 x 14 cm en een designpapiertje van 13,5 x 13,5 cm. Stans het boogje en bewerk met witte distress inkt en lijm daar het plaatje achter. Lijm eerst het designpapier dan het boogje. Stans de bomen uit groen en bewerk ze met witte Gesso. Stans uit donkerbruin het huisje en de elanden en bewerk het huisje met witte distress inkt. Stans het poesje uit zwart en de boomstammen uit lichtbruin en bewerk deze ook met witte distress inkt. Scheur witte stroken en lijm deze in verschillende laagjes op je kaart en verwerk daar de bomen het huisje en de elanden in. Je kan op een van de stroken een tekst stempelen. Lijm als laatst de houtblokken en het poesje.


Village set 2
COL1383
Wood
CR1348
Arche
LR0282
Eland
LR0377
Den
LR0379
Tiny's logcabin
LR0441
Horizon forrest
LR0444
Winter landscapes
IT587



























 Pretty papers bloc: PK9133 Nautical

Groetjes, Hanny

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.