donderdag 22 juni 2017

Bloghop: de allermooiste ijsjes

Gisteren is officieel de zomer van start gegaan en het weer hier in Nederland is de afgelopen dagen ook geweldig zomers geweest. De start van de zomer vieren we met een heerlijk ijsje! Met de Creatables Ice Cream (LR0365) stel je zelf je ijsje samen. Wat vind jij het lekkerst? Een bolletje chocolade ijs of toch liever een paar bolletjes fruitijs. Of ga je toch voor een softijsje?

Ice Cream
(LR0365)
Een aantal dames van ons design team is met deze overheerlijke mal aan de slag gegaan om jullie goed in zomerse sferen te brengen. En misschien koel je er ook wel een beetje vanaf. Lees eerst even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 22 juni tot en met zondag 26 juni.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 26 juni deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Met deze zonnige set bestaande uit de Creatables Ice Cream (LR0365), Creatables Beach Chair (LR0364) en het papier bloc Côte d'Azur (PK9146) maak je echte strandkaarten. Je kunt het winnen met deze bloghop door bij iedereen een leuk berichtje achter te laten.

We beginnen dit keer bij : 


Veel plezier met kijken naar al het moois en tot zometeen terug hier op het blog.


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.