woensdag 13 januari 2016

Hippe Labels


Op Pinterest zien we de mooiste handgeschreven teksten voorbij komen, Handlettering is helemaal hip! Eline heeft er dan ook dit jaar een stempelserie van gemaakt. Drie mooie grote alfabetten met meerdere letters en elementen erin om mee te spelen en twee vlekken stempels om erbij te gebruiken.  
En het is eenvoudiger dan het lijkt, eindeloos veel mogelijkheden!

Begin met een eenvoudige basis van wit papier of kraft. Eerst stempel je met pasteltinten of witte inkt wat vlekken. Daarop stempel je met een goede zwarte inkt de tekst erover heen. Ik gebruik graag Archival Jet Black, deze stempelt mooi strak. Als je de alfabetten door elkaar gebruikt krijg je een speels effect. En bij elk alfabet zitten nog een paar losse elementen zoals swirls, takjes, hartjes en pijlen voor een extra accent bij je tekst.


Wil je de tekst wat dichter op elkaar hebben dan stempel je de letters één voor één. Met een zwarte pen trek je een randje langs de buitenkant van de label voor wat meer contrast.

Zo'n voorraad labels is altijd handig om te hebben. Je kunt ze gebruiken om snel een eenvoudige kaart mee te maken of hang ze aan een cadeau met een lint of stukje touw.

De volgende materialen zijn gebruikt:

Craftable Basic Labels
CR1352
Eline's Handlettering
Light
EC0158
Eline's Handlettering
Script
EC0159
Eline's Handlettering
Bold
EC0160
Eline's Brush XL
EC0161
Eline's Brush Set
EC0162 
Kraft 13,5 x 27 cm
PK9109

Craftable Parchment & Label (CR1254)

Groetjes,
Marianne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.