dinsdag 30 mei 2017

Vakantie...het strand roept!

Met dit prachtige weer wat we hebben gehad en nog steeds hebben, komen de nieuwe materialen heel goed van pas! Genoeg inspiratie om daar mee aan de slag te gaan.


Stans de boxcard mal uit hagelwit kaarten karton en uit dessin papier en zet de kaart in elkaar. Snijd uit PCP (perfect coloring paper of ander papier waar op gekleurd kan worden) een rechthoek van 14 x 11 cm, stempel de afbeeldingen en kleur deze in. Stans 3 keer de golven (CR1361) uit hetzelfde papier waar de afbeelding op gestempeld is. Bewerk de randen van de golven met distress ink tumbled glass en stempel de golfjes. Stempel de zeehonden, kokmeeuw en krab, kleur deze in en knip uit. Stans de pierpaal uit kraft karton bruin en bewerk met distress ink vintage photo, stans de twee kokmeeuwen uit hagelwit karton. Stans de vuurtoren uit hagelwit en rood karton, bewerk de vuurtoren met distress ink fired brick en blackshoot, stans de zandbergjes uit kraft karton bruin, en bewerk de randen met distress ink vintage photo. Stans de label en stempel de tekst.

gebruikte materialen:
Box Card
CR1374
Tiny's Lighthouse
CR1410
Tiny's Ocean Set
CR1279
Stitched Waves
Hetty''s At the beach
HT1622
Hetty's border sail
HT1623
Hetty's Playful Seals
HT1621
PL-NL zon zee strand
PL1514
Cote D'Azur
PK9146

groetjes, Neline

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.