zondag 2 oktober 2016

Een cool nieuwjaar
Afgelopen week zijn de nieuwe materialen van oktober aan de winkels uitgeleverd, waaronder ook de geweldig leuke Eline malletjes: Eline's snowman (COL1314), Eline's Husky (COL1414) en Eline's sleigh and flow (COL1415). Ik ben daarmee aan de slag gegaan en een tentkaart gemaakt.

De tentkaart is gemaakt door middel van een malletje van dutchdoobadoo. Ik heb deze nagetekend op hagelwit karton en op dessinpapier, uitgesneden, gerild en daarna in elkaar gezet. De Husky is uit verschillende tinten grijs gestanst, en zit op een ijsschots gestanst uit hagelwit karton en grijs karton. Meneer de sneeuwman is gestanst uit hagelwit, ravenzwart, nootbruin en oranje karton. De sjaal om d de sneeuwpop aan te kleden is gestanst uit dessinpapier. De slee is gestanst uit metallic grijs, donkergrijs en nootbruin karton. De tekst past zo leuk bij dit tafereeltje en is gestempeld op dessinpapier. De tekst is daarna in een cirkel gestanst en  gemat op hagelwit karton.De kaart verder versierd met sneeuwvlokken gestanst uit hagelwit karton. gebruikte materialen:

Eline's Snowman
COL1413 
Eline's Husky
COL1414 
Eline's sleigh and flow
COL1415 
Snowflakes
CR1335
Eline's Silver Star
PB7045
Kerstwensen
CS0979
groetjes, NelineMarianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.