donderdag 1 juni 2017

Zonnige vakantie groetjes


Het wordt weer vakantietijd. In plaats van een standaard ansichtkaart van de camping kun je natuurlijk ook een zelfgemaakte kaart naar het thuisfront sturen. De nieuwe materialen van Marianne Design lenen zich daar prima voor. Ik maakte dit eenvoudige kaartje en stop hem over een paar weken in onze koffer.


Begin met een dubbele witte kaart van 11 x 15 cm. Rond de hoekjes hiervan af. Plak er een stuk dessinpapier op van 10,5 x 14,5 cm en rond ook hiervan de hoekjes af. Stans enkele cirkels uit dessinpapier en kurk en plak ze speels op de kaart. Stans het zandkasteel, de emmer en de schep uit kaartenkarton (dit zijn de nieuwe kleurtjes van Papicolor: taupe en petrol). Plak ze met 3D-foamblokjes op. Stans de tekst ook uit kurk en plak hem op. Stempel een tekst op de cirkel onder het zandkasteel. Maak nog een 'labeltje' van een strookje papier en plak wat sterretjes op de kaart.

Gebruikte materialen:

Tiny's ocean set
CR1278
Groetjes
KJ1712
Côte 'd Azur
PK9146
Adhesive cork
JU0948
Cold as Ice
PL4511

Groetjes,
Sanne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.