donderdag 21 juli 2016

Bloghop: Deuren

We dagen ons Designteam weer uit voor de bloghop van deze maand! Deze keer hebben we gekozen voor de twee Creatable deuren. De LR0312 Vintage Door met hand- en -sluitwerk. En de LR0313 Stable door met het raampje erin. 
Het kan lastig zijn om een kaart niet om een plaatje op te bouwen, maar om bijvoorbeeld een mal zoals een van deze deuren. Ons DT laat weer geweldig goed zien hoe je dit goed kunt doen. Allerlei verschillende thema's en stijlen komen weer voorbij. Genoeg inspiratie!

Nieuwsgierig welke dames uit ons team iets hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 21 juli tot en met zondag 24 juli 
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 25 juli deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Deze keer verloten we speciaal voor alle thuisblijvers die niet op vakantie gaan een extra leuk pakket als je actief mee doet met deze bloghop. Natuurlijk met de beide deuren erin (LR0312 & LR0313) zodat je meteen aan de slag kunt met de verse inspiratie. Bij ons is de oplage van het blocje Driftwood (PK9134) al uitverkocht, maar de laatste exemplaren vliegen ook hard de winkels uit! We doen er eentje bij de deuren en een setje buxus om de potten bij de deur mee te vullen (CR1303). De set heeft een totale waarde van maar liefst € 33,-!

We hopen dat jullie er zin in hebben om te gaan hoppen? 
De eerste Designteam Dame waar je naartoe mag is:


Heel veel succes en vooral veel plezier!

We zien je zo weer terug :)Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.