donderdag 24 november 2016

Bloghop: Kerstvormen


Welkom alweer bij de tiende bloghop! Tijdens een bloghop nemen we wat oudere mallen als onderwerp. Het designteam maakt dan allerlei verschillende soorten kaarten en creaties om jullie te inspireren. Omdat we nog midden in het maken van de Kerst kaarten zitten hebben we deze keer twee hele handige basismallen uit de Collectables serie gekozen. Je kunt deze op allerlei manieren toepassen.

Christmas Star
COL1360
Christmas Bauble
COL1361Een aantal dames uit het Designteam hebben weer leuke afwisselende creaties gemaakt om jullie te inspireren. Allemaal met een andere techniek en eigen stijl. Nieuwsgierig wat de dames hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 24 november tot en met zondag 27 november.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 28 november deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


We verloten zoals altijd weer een leuke prijs onder alle deelnemers van de bloghop. Natuurlijk een setje van de twee mallen waar deze bloghop om draait zodat je zelf ook aan de slag kunt met een prachtig Kerstbloc van Eline erbij met koele tinten. We hopen dat jullie zin hebben om te gaan hoppen langs de deelnemende blogs? 

De eerste Designteam Dame waar je naartoe mag is:


Heel veel succes en vooral veel plezier!
We zien je zo weer terug op het blog. Laat dan een berichtje achter en maak kans op de mooie prijs!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.