vrijdag 18 november 2016

Kerstkrans

Nog een paar weekjes dan is het weer tijd voor de kerstkransen. Ik vind het altijd erg leuk om een kerstkrans of guirlande te maken van verse kersttakken. Het ruikt ook zo heerlijk in huis.
Om alvast in het sfeertje te komen, heb ik een kaart gemaakt met de nieuwe mal waarmee je een prachtige krans kan maken.


Snij een dubbele kaart van 14 x 14 cm uit kraft karton. Snij uit dessinpapier een vierkant van 13,25 x 13,25 cm, bewerk de randen met snowtex en mat daarna op hagelwit karton. De krans (basis) heb ik drie keer uit mosgroen karton gestanst. Deze iets verspringend op elkaar geplakt door middel van 3D kit. De losse takjes zijn gestanst uit dennengroen, nootbruin en kraft karton en speels ertussen gestoken. De rode besjes heb ik gestanst met behulp van de confetti mal. De strik is gestanst uit zilverkarton. Daarom heen speels een stukje touw. De vogeltjes horen er echt bij. Ze zijn gestanst uit kraft karton, De blaadjes van de krans zijn bewerkt met snowtex. De kaart is verder versiert met diamond gems, deze zijn verspreid over de kaart opgeplakt.

gebruikte materialen:
Wreath
CR1387
Bows
LR0448 
Confetti
LR0342 
Apr├Ęs Ski
PK9142
Diamond Gems
JU0954

Diamond Gems red & green (JU0954)

groetjes, Neline


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.