maandag 27 februari 2017

Bloghop winnaar!

We hebben weer genoten van alle leuke en lieve reacties op de bloghop, daar doen we het ook zeker voor! Het designteam heeft dan ook deze keer weer super voorbeelden gemaakt, dank je wel Sanne, Irma, Wybrich, Marleen, Neline, Rimmie, Tineke en Hanny. Heb je de hop gemist? Kijk dan zeker toch nog even op de blogs van de dames want naast de bloghop laten ze ook regelmatig andere mooie kaarten zien met onze producten. En van de voorgaande bloghops kun je kaarten terug kijken bij ze.


En dan nu de winnaar van de prijs om zelf aan de slag te gaan.....willekeurig gekozen is dat....

Crealientje

Gefeliciteerd!

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en dan zorgen we ervoor dat de bloghop prijs jouw kant op komt.

We hopen dat iedereen regelmatig nog even terug komt kijken hier op het blog. We gaan de komende weken de tuin in met het Moestuinthema en de nieuwe aanvulling op het "vijverthema" van vorig jaar. Natuurlijk in verschillende stijlen en toepassingen voor zoveel mogelijk inspiratie!

Hou het blog in de gaten!!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.