zaterdag 25 februari 2017

Dino day


Dino's! Ik hou er natuurlijk wel van met twee jongetjes in huis. Ze vonden de kaart dan ook prachtig en erg interessant door de vrolijk gekleurde eieren erbij. De dino eieren heb ik gemaakt met de collectables Easter eggs en bestempeld met het leuke nieuwe stempelsetje van Karin Joan.

Snijd uit wit de voor- en achterkant van de boxkaart. Trek de mal met potlood over op het licht gele dessinpapier, knip rondom 3 mm kleiner uit en plak het op de voorkant van de kaart. Snijd fel blauw dessinpapier van 14,5 x 13 cm en snijd de sierlijke rand aan de bovenkant. Begin met opbouwen van de kaart achterin. Dus stans eerst de Eline's mountain uit kraft, bewerk met inkt en snijd het topje nogmaals uit rood glitterpapier. Plak op. Stans ook de krul uit rood glitterpapier en plak op. Stans de wolken uit vellum en wit en plak op. Stans twee bevestigingsstroken voor in de boxcard uit kraft en eentje uit groen dessinpapier. Leg deze even apart. Stans de garden soil uit iets donkerder kraft en plak een van de bevestigingsstroken en in de kaart ca. 4 cm hoog. Stans een rand gras uit groen dessinpapier en de dino uit oranje kraft papier. Plak beide op de tweede bevestigingsstrook uit kraft en in de kaart op ca. 3 cm hoogte. Stans een rand gras uit groen dessinpapier, de dino uit paars kraft papier. Stans het ei uit roze dessinpapier, bestempel met roze stipjes en stans het ei in twee├źn met de barst. Stans het babydierenlijfje uit geel dessinpapier en stop in het eitje. Plak alles op de groene bevestigingsstrook en in de kaart op ca. 1,5 cm hoogte. Plak de boxcard nu dicht en werk deze verder af.

Gebruikte materialen:

Charming Alfabet
COL1397
Eline's Dino's
COL1400
Easter eggs
COL1425
Grass
CR1355
Box card
CR1374
Vines
CR1396
Garden soil
CR1397
Watercolour
PK9127
Celebrations
PK9131
Red
CA3123
Collectables Eline's Sheep COL1385
Collectables Igloo and mountain COL1417
Collectables Eline's baby animals COL1422
Craftables Project NL - Algemeen PL116
Craftables Project NL - ATC pocket letter stencil PL6501
Ribbons Maritime rope JU0949

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.