woensdag 16 december 2015

Nostalgische ATC's


Een serie van drie nostalgische ATC kaartjes gemaakt door Marianne voor de Kerstdagen. Deze vintage Kerstplaatjes van Tiny Harts passen er perfect op. Ze zijn op maat gestanst met de ATC & Pocket Letter mal die dit najaar is uitgekomen. Reuze handig! Zo heb je altijd meteen de goede maat van je ATC en kun je plaatjes ermee op maat snijden zodat ze passen op de kaartjes.

ATC kaartjes hebben namelijk altijd hetzelfde formaat van 64x89mm groot. Vaak maak je ze in series van een aantal kaartjes, drie of vier stuks, alhoewel sommige zelfs gaan tot series van acht kaartjes! Het kunnen allemaal dezelfde kaartjes zijn of verschillende maar die wel bij elkaar passen in een thema. Het is handig als je ze op de achterkant tekent, je adres of emailadres erop en ze een naam en serienummer geeft.

En nu denk je vast…maar wat doe je dan verder met die ATC kaartjes? Ruilen natuurlijk!

https://www.facebook.com/groups/mariannedesign.atcpocketletters/

Op Facebook hebben we een actieve Marianne Design ATC & Pocket Letter groep. De leukste series aan ATC's komen hierin voorbij. Je kunt hier je kaartjes plaatsen en vragen of iemand met je wilt ruilen. Na verloop van tijd heb je met verschillende mensen en in verschillende thema's kaartjes geruild. Deze kun je dan allemaal verzamelen in hoezen voor voetbalplaatjes (want daar passen ze prima in) of speciale ATC-hoezen. 

Deze nostalgische kaartjes van Marianne zullen ook te ruilen zijn in de groep op Facebook. Kom je een kijkje nemen?Marianne heeft de volgende producten gebruikt bij het maken van de ATC kaartjes:


Knipvel Nostalgisch
VK9537
ATC Stempel
PL1522
ATC & Pocket Letter mal
PL6501
Ponsmal Ice Crystals
CR1335

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.