maandag 7 december 2015

Project NL - Sinterklaas herinneringen


Wat is er nu leuker dan je foto's van Sinterklaas te verwerken in een boekje en dit te bewaren of cadeau te geven aan iemand? Marianne had deze foto's van de Sinterklaas-viering van haar kleinkinderen van een aantal jaren geleden nog liggen. Inmiddels geloven Inge en Casper allang niet meer in Sinterklaas. Ze heeft de foto's tot dit leuke boekje verwerkt met de Collectable tabblaadjes als basis en het kado gegeven aan haar zoon als herinnering om te bewaren en nog eens terug te kijken naar die leuke tijd.

Klik op de afbeelding om direct naar de
workshop van het Sinterklaas boekje te gaan

Op de website van Marianne Design hebben we een aantal leuke kant-en-klare downloads staan. De workshop hierboven afgebeeld is daar ook te vinden. In deze PDF zitten de witte pagina's met leuke Sinterklaas teksten die Marianne gebruikt heeft op de tabblaadjesDe basis van het boekje bestaat uit Kraft papier en rood papier. Met goud en rood glitterpapier heeft ze wat embelishments gemaakt met de krullen van de ATC & Pocket letter mal. Een van die krullen kun je zelfs vermommen als de staf van Sinterklaas. Kleine mini pepernootjes krijg je door kleine rondjes te stansen uit kurk. Het rode fluweel lintje maakt het helemaal af. Alle pagina's op elkaar en een touwtje rijgen door de gaatjes van de tabblaadjes of wat boekbind-ringen gebruiken en het is een echt boekje!

Dit leuke Sinterklaas-boekje is gemaakt met onder andere de volgende producten:

Collectable Tabblaadje - NL
COL1314 
Collectable Tabblaadje - UK
COL1315 
Kraft Papier
PK9109
ATC & Pocket Letter mal
PL6501
Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.