dinsdag 22 december 2015

Project NL - Kerstmarkt in Essen


Na een gezellige dag naar de Kerstmarkt in Essen maakte Marianne deze layout met de December lijn van Project NL, kaartjes en embelishments ontworpen door Tineke Visser, van Marianne Design. Zoals ze zelf zegt: 'Je bent zo klaar! Alleen de juiste kaartjes zoeken bij de foto's en dit in de hoes doen en het dan nog afmaken met wat teksten en details.'. Deze layout had ze in 15 minuten gemaakt. 


Marianne neemt veel foto's met haar telefoon van allerlei dagjes weg en haar kleinkinderen. Deze drukt ze dan af met haar Canon Selphy printertje zodat ze het meteen kan verwerken in haar Project Life album. Als je dit regelmatig bijhoudt krijg je na een jaar een album vol met leuke herinneringen.


Als er een wit randje overblijft bij de foto's geeft dat een leuk speels effect op de wat grauwere winterse achtergrond. In de December-lijn van Project NL zitten ook bijpassende embelishments zoals cardboard cirkeltjes, stempels en stevige tekststickers. Tineke heeft de leukste teksten verzameld bij het bedenken van de producten die heel toepasselijk zijn bij deze foto's. 


Deze layout is gemaakt met een 30"x 30" hoes voor een groot Project Life album. Je kunt natuurlijk ook je foto's verwerken in een kleiner album. Zoals de albums van Sn@p die een A5 formaat hebben. Dan komt een layout er bijvoorbeeld zo uit te zien.Marianne heeft de volgende materialen gebruikt:

December stempelset
PL1515
December kaartjes
PL2506
December chipboard
PL4507
December Tekst stickers
PL4508
Craftable Filigree Star
CR1284

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.