dinsdag 5 juli 2016

Eenhoorn


Vandaag aan mij de beurt iets te laten zien met de nieuwe materialen van de juli collectie. Natuurlijk ben ik lekker aan de slag gegaan met een van de nieuwe diertjes van Eline Pellinkhof, want wat zijn deze weer geweldig leuk!

Om deze kaart te maken snijd je een witte topvouwkaart van 13,5 x 13,5 cm. Snijd daarna dessinpapier van 13 x 13 cm, bewerk de randen met een distresstool en plak op de kaart. Snijd daarna een vierkant van 11 x 11 cm uit recycled kraft en emboss de sterren erin met de emboss folder. Plak dit daarna op de kaart. Vervolgens stans je drie verschillende cirkels uit. Plak deze tegen elkaar en op de kaart, zodat er een regenboog ontstaat. Stans de wolk een keer uit blauw en een keer uit vellum. Plak deze een halve centimeter van de onderkant met een randje lijm aan elkaar vast. Snijd een strookje dessinpapier van 13,5 x 1 cm en plak dit op het vellum over het lijmrandje heen met een stukje kant erachter (zodat je hier niets meer van ziet). Stempel de tekst 'dreams come' er op en plak het geheel met 3D tape op de kaart. Snijd een blokje van 3,5 x 1 cm en een blokje van 1,7 x 1 cm uit dessinpapier en stempel hier de tekstjes 'Sometimes' en 'true' op en plak deze op de kaart. Stans tot slot de eenhoorn uit wit, paars, licht paars, zwart en snowpaper. Plak deze in elkaar en op de kaart met 3D tape.

Materialen:

Eline's Horse & Unicorn
COL1408
Basic - Round
CR1331
Stitched waves clouds
CR1361
Little Stars
DF3427
Dreams
CS0975
Fleurique
PK9135


Diamond gems - Clear JU0392
Sweet lace - Tiara JU0934

Lieve groetjes, Marleen


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.