zondag 17 juli 2016

Liefde is.......

Met de nieuwe materialen van deze maand mag ik jullie een creatie laten zien. De Box-card is nu al populair want je kunt er de leukste tafereeltjes in maken.
Ik heb er een huwelijkskaart van gemaakt.
Stans de box-kaart 2 keer uit wit karton, stans uit 1 deel de opening. Teken de mal 2 keer over op design papier en knip/snijd het wat kleiner uit. Plak 1 deel op de (dichte) achterkant van de box aan de binnenkant en het deel met de opening op de voorkant. Snijd 4 stroken design papier van 4,6 x 11,4 cm voor de binnen- en buitenkant van de zijkanten van de box. Stans 2 bevestigingsstroken uit wit karton en 1 uit mica. Stempel de tekst op de kaart.
Stans de bomen 8 keer uit groen karton en 4 keer uit kraft. Plak met 3d-kit 2 bomen op de achterkant. Bevestig de witte strookjes onder in de box op verschillende hoogtes en plak er een grasrand op. Plak een boom op beide grasranden en het bruggetje aan de achterzijde van de voorste grasrand. Plak achter de opening ook een grasrand en zet het bruidspaar hierachter. Plak de strook van mica bovenin de box en plak er een tak met bloemetjes, blaadjes en lampionnetjes op.

Zet de box in elkaar en werk de kaart af met een strik van tule met een bloem en wat blaadjes.Een foto van opzij....


Gebruikte materialen:

Grass
CR1355 
Box Card
CR1374
Flower Doily
LR0388
Build a rose
LR0398
Tiny's Bridge
LR0426
Tiny's Wedding
LR0427
Flower Corner
LR0428
Fleurique
PK9135
Project NL Individu
PL15081 
Tule Ribbon White
JU0924

Plakparel clear (JU0932)

Groetjes, Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.