zaterdag 2 juli 2016

White Christmas

Twee kleine kerstkaartjes met de nieuwe cardtoppers van Els gecombineerd met de designfolder en papier uit het paper bloc Fleurique. De kaartjes zijn eenvoudig en snel klaar.


De basis kaart is een witte top fold kaart van 12 x 12 cm.
Stans een vierkant uit wit met de passe-partout Square. Bevestig deze met foampads op de basiskaart. Snij design van 9 x 9 cm en rond de hoeken af. Stans uit kraft 2x de sterrenrand. Stans voor de sterretjes de rand uit wit en plak deze in de kraft rand. Stans een cirkel met de basic round en embos met de designfolder. Stans uit de afbeelding de cirkel. Stempel voor de tekst een gedeelte van het kerst liedje en snij een labeltje.  Knoop waxkoord en plak op het uiteinde nog een paar sterretjes.


De basis kaart is een kraft top fold kaart van 12 x 12 cm. Snij design papier van 9,5 x 9,5 cm en mat op wit. Embos wit van 8,5 x 8,5 cm. Snij de afbeelding op maat stempel een tekst op een cirkeltje knoop een stukje waxkoord en plak dit half onder de afbeelding. Strik waxkoord met belletjes om het geheel en bevestig daarna met foampads. Plak nog een paar witte sterretjes.


Gebruikte materialen
Basic round
CR1331
Passepartouts round
CR1360
Little Stars
DF3427
Kraft
PK9114
Fleurique
PK?9135
Favorites Els
CT1507
Christmas Carol
CS0948
JU0941 Bells- Black and White
Afrondhoekpons
Waxkoord

Groeten, Wybrich


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.