donderdag 11 augustus 2016

Doodle Poinsettia


Vandaag laat ik jullie een CAS kaartje zien. Deze is totaal uit mijn comfort zone, maar ik ben er wel zeer tevreden over.

Voor dit kaartje heb ik de Doodle Poinsettia 5 keer met transparante inkt gestempeld op op kraft karton en vervolgens witte embossing poeder er overheen gestrooid. En met de heat tool verwarmd. Heb je nu geen heat tool met een broodrooster wil het ook lukken. Het duurt alleen iets langer .
Vervolgens heb ik de poinsettia in een soort van 3d geknipt. Goed kijken naar de laagjes. en klopt er een laagje niet kan je er altijd nog een blaadje tussen steken. Het kaartje zelf is gemaakt met de nieuwste Card-art mal van Dutch Doobadoo de tent kaart. Achter het venster heb ik perkament papier geplakt. Dit geeft een mooi effect als je er een nep waxine lichtje achter zet.


Gebruikte materialen:

Doodle Poinsettia
EWS2222
Kraft karton, perkament papier, transparante stempel inkt (Versamark), witte embossing poeder (Artemio), belletjes, papieren bloemetje en jute touw

Groetjes, Irma

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.