woensdag 25 mei 2016

Bloghop: Stitched

Stiksels en borduurpuntjes in mallen is helemaal de trend! In de Craftable serie hebben we verschillende mallen die dit hebben. In deze bloghop gaan we met de onderste drie Stitch mallen aan de slag.

Circle & Flower - Stitch
CR1248
Square & Flower - Stitch
CR1249
Border - Stitch
CR1250
Een gezellige groep dames van het designteam heeft voorbeelden gemaakt voor jullie met deze mallen. De inspiratie loopt ontzettend uit een en je zult verrast zijn door de vele leuke toepassingen!
Nieuwsgierig welke dames uit ons team deze keer de bloghop verzorgen? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf woensdag 25 mei tot zondag 29 mei. 
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 30 mei deze prijs!
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)

Na het zien van al die mooie voorbeelden wil je natuurlijk zelf aan de slag! We geven een setje van de Stitch mallen weg onder alle deelnemers van de bloghop. Vergeet niet een reactie achter te laten hieronder! We hopen dat jullie er weer zin in hebben om te gaan hoppen? 


De eerste Designteam Dame waar je naartoe mag is:

Heel veel succes en vooral veel plezier!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.