maandag 9 mei 2016

Kadotasje


Toen ik Anja's boog zag, moest ik gelijk denken aan een handvat voor een tasje, dat leek me leuk om te proberen!

Stans de boog twee keer en bewerk die met Vintage Photo. Plak een grote craft envelop dicht en knip de bovenkant open. Ril de zijkanten en onderkant ongeveer 1 cm. vanaf de kant en vouw de lijnen. Open de bovenkant en vouw de lijnen goed, zodat er een zakje ontstaat. Plak een extra stukje karton op de bodem, zodat je tasje blijft staan. Plak de handvaten om de achterkant. Beplak de voor en achterkant met dessinpapier. Mat het berenplaatje op dessinpapier en plak met een tabje op de voorkant. Stans het roer, de touwen en de schelpen en plak volgens voorbeeld op de voorkant.


Stans een XL label en beplak met dessinpapier. Stans en bewerk een porthole, plak dessinpapier achter het raampje en stempel een tekst binnenin. Knoop een miniflesje aan het raampje met daarin wat gestanste en bewerkte schelpjes. Knoop tule, lint en touw aan het label en maak af met de stoere metal Diamond Gems.

Gebruikte materialen Marianne Design:

Basic - Label XL & Label XS
CR1353
Punch Die - Sea Shells
CR1363
Port Hole
LR0417
Ropes
LR0418
Anja's Arch Border
LR0421
Eline's Tab NL
COL1314
Nautical
PK9133
Beary Cute Knipvel
VK9544
Metal Gems
JU0955
Party Ribbon
PP1406

Clearstamp Baby Gedichtjes UK (CS0923)

Op Boukjes Blog staat nog een kleinere variant van dit tasje, kom je daar ook kijken?

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.