donderdag 19 mei 2016

Romantische ATC's


Zaterdag 28 mei zit Marianne met het team voor een Marianne-event bij Doe@Ding in Spijkenisse. Daarvoor is ze nu volop bezig om een tafel vol met leuke uitgewerkte idee├źn en voorbeelden mee te nemen. Ze zal ook allerlei ATC kaartjes meenemen om te ruilen.

Voor de basis van de ATC's heeft ze de handige ATC-mal gebruikt. Dan snijd je de kaartjes altijd goed op maat en je kunt meteen een 'mat' snijden uit ander papier. Als je de katten twee keer uitstanst en los knipt van elkaar kun je ze andersom bij elkaar zetten. Hun staartjes verstrengelen dan in elkaar tot een hartje, hoe romantisch! Als je er dan met zwarte pen snuitjes op tekent kijken de katjes je ook een keer aan. Deze ATC kaartjes met de Franse romantiche katten gaan ook mee met Marianne om te ruilen bij Doe@Ding.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen ruilen, maar wel op zoek naar anderen die ook ATC's willen ruilen? We hebben op Facebook een gezellige ATC-ruilgroep:


Gebruikte materialen:
ATC & Pocket Letter mal
PL6501
Enamel Dots
PL4504
Garden Party
PK9108
Collectable French Cats (COL1344)

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.