donderdag 20 oktober 2016

Bloghop: Teksten

Deze maand laten we in de bloghop allerlei leuke kaarten zien met de tekst Craftables. We hebben verschillende teksten in de collectie, maar deze teksten met embossing erin zijn heel veelzijdig. Door ze uit verschillende kleuren papier te draaien en de embossing te bewerken kun je ze elke keer weer anders toepassen. 

Twinkle Twinkle Little Star
CR1328
Oh Denneboom, oh denneboom
CR1329


Een aantal dames uit het Designteam hebben weer prachtige kaarten gemaakt voor jullie om te inspireren. Allemaal met een andere insteek en eigen stijl. Nieuwsgierig wat de dames hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 20 oktober tot en met zondag 23 oktober.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 24 oktober deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


We verloten zoals altijd weer een leuke prijs onder alle deelnemers van de bloghop. Deze keer de twee tekstmallen met een Kerstblocje, aangezien de meesten van jullie nu volop Kerst kaarten aan het maken zijn. We hopen dat jullie zin hebben om te gaan hoppen langs de deelnemende blogs? 
De eerste Designteam Dame waar je naartoe mag is:


Heel veel succes en vooral veel plezier!
We zien je zo weer terug op het blog. Laat dan een berichtje achter en maak kans op de mooie prijs!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.