zondag 16 oktober 2016

IJskoude WintergroetjesHet is dan nu toch echt herfst geworden maar de nieuwste materialen van Marianne Design hebben natuurlijk alweer met winter en kerst te maken. Vandaag een schudkaart met 'echte' sneeuw erin.


Neem een witte kaart van 13,5 x 27 cm en ril deze op 13,5 cm. Snijd dessinpapier van 13 x 13 cm. Leg dit op elkaar en stans de cirkel uit. Voor je dit op elkaar plakt snijd je een grotere cirkel uit doorschijnende sheet en plakt dit tussen de kaart en het dessinpapier. Plak 2 smalle lagen foamtape op elkaar om de cirkel, strooi er sneeuw in en bevestig daarop een 2e cirkel van sheet en de witte cirkel.
Stans de verschillende onderdelen uit groen dessinpapier, nootbruin en sneeuwpapier, bewerk met sneeuwpasta of inkt en plak alles op de kaart. Stempel de tekst op een ovaal en bevestig het scrappersfloss hieraan. Werk verder af met sneeuwvlokken uit sneeuwpapier. Plak enkele dennenbomen aan de binnenkant samen met de afbeelding. Bewerk met foam ball clay en sneeuwpasta.

Gebruikte materialen:

Basic round
CR1331
Basic oval
CR1333
Snowflakes
CR1335
Tiny's Log cabin
LR0441
Horizon forrest
LR0444
Kerstwensen
CS0979
Tiny's snow mountains
IT588
Country Christmas
PK9139
Snow paper
CA3104

Collectables Christmas village decoration set COL1330

Sheet, sneeuw, sneeuwpasta, foam ball clay, scrappersfloss, foamtape, Versacolor Polar Blue

Succes!
Groetjes Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.