zaterdag 29 oktober 2016

December to Remember


Pinguïns zijn zo'n ontzettend grappige beestjes. Op onze laatste vakantie heb ik er tussendoor mogen lopen en dat is zo gaaf. 
Nu komt er een leuke pinguïns van Eline en mooie winterse plaatjes. Daar ben ik mee aan de slag gegaan om een winters tafereel te maken.

Begin met een blauwe kaart van 13,5 x 27 cm, en ril op 13,5 cm en aan één kant ook op 6,7 cm. Vouw dit stuk naar buiten om. Beplak met het dessinpapier dat een 1/2 cm kleiner is gesneden. Stans met de Basic Shapes Craftables een vierkant uit een ruim stuk dessinpapier. Het vierkant gebruik je op de voorkant. Het overblijvende stuk snijd je met 1 cm extra ruimte uit en komt aan de binnenkant van je kaart. Zorg dat het precies past om de vierkant van de voorzijde. De cirkel met hulstblaadjes stans je uit, maar bewaar ook het middendeel om weer terug te plakken in de cirkel. Bevestig daarop je afbeelding. Stans de pinguïns uit diverse kleuren cardstock en dessinpapier en plak hem verhoogd op.


Voor de binnenzijde heb ik een grote en een kleine pinguïn gestanst uit cardstock en een slee in 2 kleuren kraft. Werk het vierkant aan de binnenzijde met dessinpapier af en verwerk hierop je tekst.
Wat sneeuwvlokjes en takjes maken het geheel af. Tenslotte heb ik Foam Ball Clay gebruikt voor de winterse uitstraling.

Gebruikte materialen:

Eline's Sleigh and Flow
COL1415
Eline's Pinguin
COL1416
Snowflakes
CR1335
Basic: passe partouts
CR1359
Wreath
CR1387
Knitted hat and mittens
LR0440
Christmas Sentiments
CS0980
Artic winter
VK9550
Apres Ski
PK9142
Snowpaper
CA3104

Pretty Papers bloc Eline's Warm Winter Wishes PB7039

Foam Ball Clay en lint.

Veel succes.
Groetjes, Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.