dinsdag 11 oktober 2016

Winter Wonderland


Wat een plezier om met de nieuwe mallen te werken. Deze keer heb ik gekozen om de boxmal te gebruiken voor dit winterse tafereeltje.

Stans de boxcard, 3 middenstukken, het dakje van het huisje en de tekst uit hagelwit. Stans het huisje, de trapleer, de eland en de muts en handschoenen uit nootbruin, spons de muts en handschoenen met witte inkt en het huisje en de eland met donker bruine inkt. Stempel de achtergrond met de bomen en maak de lucht, door met blauwe inkt voorzichtig rondjes te draaien. Spons de tekst met lichtbruine inkt. Stans 3 x de rij bomen uit dennengroen, de trapleer uit nootbruin en maak ze wit met een kwastje met 3D sneeuw. Plak op de achtergrond onder de gestempelde bomen een rij dennen en ervoor het huisje, plak hierop het witte dakje. Knip 2 rijen bomen in stukken en plak die her en de op de middenstukken. Plak bij het voorste gedeelte de rand met de ijspegels en zet dan vast op de achterkant. Plak het rendier, de wanten en de tekst op de voorkant.

Gebruikte materialen:

Winter Wonderland
CR1347
Box card
CR1374
Snowy Icicles
LR0392
Knitted had and mittens
LR0440
Tiny's Log cabin
LR0441
Tiny's Reindeer
LR0442
LR0444
Horizon forrest
Tiny's pinetrees
TC0843

Hoop dat jullie hier weer leuke ideetje kunnen uithalen.
Hele fijne en gezellige dag.
Groetjes Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.