donderdag 2 november 2017

Christmas lantern


Ondertussen is het gewoon alweer november, wat vliegt de tijd. Deze maand zijn er weer prachtige kerst/winter mallen uitgekomen en ook Karin Joan heeft weer twee prachtige sets ontworpen. Zelf combineerde ik dit alles tot een winterse-kerstkaart.

Snijd een basiskaart van 14,8 x 21 cm uit metallic wit kaartkarton. Stans met behulp van de mal de sneeuwvlokkenhoek uit de kaart. Bewerk het geemboste gedeelte met distress ink pumic stone. Vouw de kaart vervolgens dubbel. Bekleed de binnenkant van de kaart met dessin papier van 10 x 14,3 cm.
Snijd een strook houten dessin papier van 4,5 x 10,5 cm. Stans vervolgens de volgende onderdelen uit diverse kleuren kaartkarton: lantaarn, kerstster, kaars en de tekst Christmas. Stempel het woord Christmas op het uitgestanste tekst met memento gray flanel. Snijd een strookje kaartkarton van 1 x 8,5 cm, knip een klein hoekje eruit aan één kant. Stempel hierop vervolgens de tekst met memento gray flanel. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.


Gebruikte materialen:

Eline's Poinsettia
COL1393
Christmas song
KJ1719
Snowflakes corner
LR0497
Decoration paper - Silver
CA3127
Après Ski
PK9142
Diamond gems - blue
JU0938

Craftables Lantern CR1424

Fijne dag vandaag!

Groetjes,
Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.