zondag 5 november 2017

Lichtjes in het donker


Houden jullie ook zo van lichtjes nu het zo vroeg donker wordt? 's Avonds een paar kaarsjes aan en heel stiekem vast wat lichtjes aan bij ons keukenraam. Gewoon omdat het er zo gezellig uit ziet. Ook met de lichtjes van het nieuwe setje van Karin Joan kun je een gezellige sfeer maken, maar dan op je kaart!

Snijd een kaart van 15 x 10,5 cm. Snijd donker blauw kaartenkarton van 15 x 8,5 cm. Bewerk dit met een Distress Ink Black soot en Faded jeans. Haal je embossing buddy over het papier en strooi er een klein beetje Paper Mania Tinsel Gold embossing poeder overheen, verhit dit met een heattool. Haal je embossing buddy over het papier en stempel met Versa Mark de tekst 'Christmas' erop. Bewerk ook dit met de goudkleurige embossingpoeder en de heattool. Stempel daarna met Versa Mark de tekstjes 'merry' en 'the Lord has come' erop, bewerk met Stampendous Embossing powder White en de heatttool. Plak het donkerblauw nu op de kaart. Snijd 2x strookjes van 15 x 0,5 cm uit zwart en plak op. Stempel de kaarsjes, sterretjes en lantaarns met StazOn Jet Black op het mat gouden papier, stans deze uit en plak op de kaart. Werk de kaart af met witte glitter Foam Clay, zilverkleurige steentjes en witte pareltjes.

Gebruikte materialen:

Christmas song
KJ1719
Ornamented
KJ1720
Decoration paper - Gold
CA3126
Pearls - White
CA3132

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.