zondag 12 november 2017

Genieten in de sneeuw


De winter komt steeds dichterbij en of het dit jaar ook weer zal gaan sneeuwen?
Dat is altijd even afwachten. Maar menigeen zal al zijn/haar skivakantie geboekt hebben. Kim's buddies zijn er in ieder geval helemaal klaar voor!

Teken de huisjes over op hagelwit cardstock en knip deze uit. Ril deze daarna op 5 (bergvouw), 6,5 (dalvouw), 14 (dalvouw) en 15 cm (bergvouw). Teken de 2 kleinste huisjes nogmaals op hagelwit cardstock en knip ze uit. Bevestig de 2 huisjes op de buitenste huisjes van de grote kaart.


Snijd uit het Pretty Paper bloc de plankjes en bevestig deze op de kaart. Snijd de daken uit hagelwit cardstock. Snijd uit dessinpapier de smalle daken en mat alles op de kaart. Snijd of scheur, uit hagelwit cardstock, wat sneeuw en bevestig dit op de onderkant van de huisjes. Stans uit legergroen cardstock de sparren. Bewerk deze met forest moss, gathered twigs, pine needles en  vintage photo distress inkt. Bewerk de randen met witte gesso. Stans de ski's en skistokken uit dessinpapier en hagelwit cardstock. Stans de sneeuwvlokken uit hagelwit cardstock. Stans de buddies uit dessinpapier en cardstock. Stans de sjaal en de en de muts uit een wattenschijfje. Stempel de tekst op hagelwit cardstock. Bevestig alle onderdelen met 3d-kit op de kaart.


Gebruikte materialen:

Ski's & snowflakes
CR1252
Spar
LR0378
Kim's buddies
LR0474
Kim's buddies winter set
LR0499
Snow & ice
DF3440
Fijne Kerstdagen
CS0991
Apr├Ęs Ski
PK9142

Dutch Doobadoo Dutch CardArt: 470.990.000 - Beachhouse

Allemaal nog een heel fijn weekend!
Sigrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.