woensdag 1 november 2017

Fijne Feestdagen

Niet zo moeilijk, groot effect. Met deze kerstboomtakken stempel je zo een mooie kerst of winterkaart!


Stempel met Stazon Olive Green rondom de randen van de kaart, maak hierbij 1e en 2e afdrukken, zodat je al diepte in je kaart krijgt.
Spons met Distress Ink Peacock Feathers en Chipped Sapphire de achtergrond.
Spuit wat water in je handen en klap boven je werk in je handen, droog met een heatgun, er zullen wat lichtere stipjes ontstaan.
Stempel met Distress Oxide Peeled Paint boven en rechtsonder nog een afdruk van de takken, spuit dit een beetje nat en dep gelijk met een babydoekje. Hierdoor reageert de oxide inkt en frist het je kleur helemaal op!
Stans de vogel uit kraft en goudkarton, bewerk de vogel met Distress Ink en zet een stipje voor z'n oog. Stans en bewerk een dennetak met Inka Gold en plak samen met de vogel in de hoek verhoogd op met foamtape, laat hierbij het goud er net achter vandaan komen.
Stempel de tekst mbv. de StampMaster, ik heb hier een kleurverloop bij het woord 'feestdagen' aangebracht door met blauw de bovenkant een paar keer opnieuw te stempelen, zie je niet heel goed, maar geeft toch leuk effect!
Maak tot slot nog een paar witte stipjes in de lucht.

Gebruikte materialen:
Pine Tree Branch
TC0842
Gifrwrapping Kerstwensen
KJ1717
Karin's bird & heart
COL1443
Pine Tree Branch
CR1378
Stamp master
LR0009
Decoration Paper Gold
CA3126

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.