dinsdag 13 september 2016

Chirstmas Cuddles


Snijd uit hagelwit papier een rechthoek van 13 x 12 cm en embos deze met de Design folder (het randje dat ontstaat wordt later weggewerkt met een roze strook papier). Mat dit op kraftpapier van 13,5 x 12,5 cm. Mat dit op een dubbele kaart van 14,5 x 13,5 cm. Stans de 2 harten uit kraftpapier.
Snijd/knip het knipvel uit met de binnenkant van de grootste hart-mal. Snijd uit wit stempelpapier de binnenkant van de kleinste hart-mal. Snijd uit wit stempelpapier een strook van 3,5 x 13,5 cm. Stempel op het hart en de strook met watermarkt inkt een Texture stempel. Strooi hierover clear embossingpoeder en verhit dit met een heattool totdat alles gesmolten in. Kleur het stempelpapier met spun sugar en picked raspberry distress inkt. Stempel een andere texture stempel met frayed burlap (niet te veel inkt!) op het stempelpapier. Kleur de randjes ook lichtjes met frayed burlap. Bevestig alles op de kaart zoals in voorbeeld. Werk de kaart af met Enamel dots, een vogel, sneeuwvlokken, een spar, strikjes, takjes en een tekst.

Gebruikte materialen:

Hearts - basic shape
CR1351
Punch die Snowflakes
Tiny's ornaments birds
Spar
LR0378
Petra's twigs set
LR0437
Triangles
DF3528
Texture stamp Ink
MM1605
Texture stamp Splatters
MM1607
Winter wool Pink
VK9547
Baby Pink
PL4512




































Clearstamps Christmas sentiments (SF1118)

Groetjes, Sigrid





Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.