donderdag 1 september 2016

Liever laat dan nooit! Bloghop winnaar!

Het zal de vakantietijd zijn geweest dat we hier een beetje "ontregeld" zijn geweest met het verloten van de Bloghop prijs. Maar liever laat dan nooit. We waren alle deelnemers nog niet vergeten van de bloghop met de handschoentjes. Deze keer was het een korte bloghop, omdat veel van onze Designteam dames lekker genoten van een welverdiende vakantie. Bedankt in ieder geval weer voor de dames die deze keer voor prachtige voorbeelden hebben gezorgd. Iedereen ook weer bedankt voor het meedoen en alle leuke reacties. 



En dan nu de winnaar van deze Handschoentjes bloghop-ronde......willekeurig gekozen is dat....

Suzan

Gefeliciteerd!

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en dan zorgen we ervoor dat de bloghop prijs jouw kant op komt.

We gaan langzaamaan richting de Kerstkaarten op ons blog, maar eerst ook nog lekker veel vrolijke voorbeelden met de producten van afgelopen zomer, mixed media en niet te vergeten de Herfst. Die komt er nu echt aan! 

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.