donderdag 25 februari 2016

Jeej! De 1e Bloghop is een feit!

Elke maand zullen we een bloghop gaan doen waarbij tussen de 5 á 8 dames uit ons Designteam aan de slag gaan met dezelfde mal of setje producten. Dit zal veel leuke afwisselende voorbeelden en veel extra inspiratie geven!

De eerste bloghop staat in het teken van de Pop-up Creatable LR0371. Deze mal is afgelopen zomer uitgekomen en met de kleine malletjes in het midden kun je een Pop-up kaart maken. Wil je precies weten hoe bekijk dan dit handige korte filmpje hieronder.


Een aantal topdesigners uit ons team hebben prachtige voorbeelden gemaakt met de mal om jullie hopelijk te inspireren dat de Pop-up mal het hele jaar door voor allerlei gelegenheden leuk is om te gebruiken. Zo komt er een superschattige babykaart, verjaardagskaart, beterschapskaart en nog veel meer mooie voorbeelden voorbij.

Nieuwsgierig welke dames uit ons team iets hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:

  • De bloghop loopt vanaf donderdag 25 februari tot en met zondag 28 februari. 
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog en laat je een reactie achter dat je klaar bent.

Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 29 februari deze leuke extra feestelijke prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Is dit niet een geweldig mooi pakket om te winnen? Met natuurlijk de Pop-up Creatable (LR0371) om zelf uit te proberen. En we doen het nieuwe papier blocje 'Celebrations' (PK9131) en een van de nieuwe opbouwbloemetjes (CR1357) uit de Maart 2016 collectie erbij. Deze producten komen dit weekend in de winkels te liggen, spliksplinternieuw!

We hopen dat jullie er helemaal zin in hebben om te gaan hoppen. 

1....2.....3......start!
De eerste Designteam Dame waar je naartoe mag hoppen is:


Heel veel succes en vooral veel plezier!


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.