woensdag 17 februari 2016

Project NL - Wintersport


Elk jaar gaan we naar Oostenrijk voor de Wintersport vakantie in de sneeuw. En sinds vorig jaar gaat kleine Vera ook mee. Met zo'n kleintje is het dan toch een andere vakantie met veel slee├źn en wandelen in de sneeuw. En dat levert de leukste en mooiste foto's op. Ook die worden weer verwerkt in het Project Life album. 

Je zoekt eerst de foto's uit die je wilt verwerken en dan samen met de kaartjes uit de Project NL December lijn en de hoes uit het album ga je kijken hoe je de compositie wilt maken. Sommige foto's kun je wat verkleind uitprinten of bijsnijden of scheuren voor een speels effect. In de Project NL December lijn zijn ook bijpassende chipboard-rondjes en stevige tekststickers uitgekomen. Allerlei leuke typische teksten in bijpassende kleuren. dan heb je de layout zo gevuld. Uit snowpaper heb ik nog wat ijspegelranden en sneeuwvlokken gestanst voor die laatste finishing touch.


Hier nog een keer een voorbeeld hoe je de foto's kunt verwerken in een A5 hoes van Sn@p. De foto's print je dan wat kleiner uit zodat je ook ruimte hebt om wat erbij te schrijven en de kaartjes aan te kleden met de embelishments.


De kleuren die Tineke Visser heeft gekozen voor de December Project NL materialen passen perfect bij foto's in de sneeuw en winterse plaatjes. Daar is goed over nagedacht en heb ik nu plezier van!

De volgende materialen zijn gebruikt:

Project NL kaarten December
PL2506
Project NL Chipboard
PL4507
Project NL Tekststickers
PL4508
Creatable Snowy Icicles
LR0392
Creatable Ice Crystals
LR0393

Creatable Fir Tree (LR0378)
Creatable Pine Tree (LR0379)
Snowpaper voor het stansen met mallen (CA3104)

Groetjes,
Marianne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.