vrijdag 19 februari 2016

Kwaak Kwaak!


Wat leuk, vandaag ben ik aan de beurt om jullie iets te laten zien op het Marianne Design-blog. Vandaag zet ik een oudere mal in het zonnetje: de badeend. Heb je op de site van Marianne Design deze leuke patroontjes al gezien? Anja Zom ontwierp allerlei verschillende badeendjes en ik gebruikte het patroontje van het baby-eendje.


Snij wit cardstock van 13 x 13 cm. Plak hierop designpapier van 12,5 x 12,5 cm. Snij een vierkant uit designpapier van 10 x 10 cm, rond hier de hoekjes van af en plak het op. Stans een cirkel uit kurk en plak dit ook op. Stans de badeendjes uit wit cardstock en de snavels uit oranje karton. Plak wiebeloogjes op de badeendjes. Teken het babymutsje van het patroon over op designpapier en knip het uit. Maak een gaatje op de aangegeven plek en bevestig het mutsje met een stukje draad aan het babyeendje. Plak de eendjes met 3D-foamblokjes op je kaart. Stans het vaantje uit designpapier en stempel de tekst hierop. Knoop wat touw aan het vaantje en plak het op. Naai stukjes lint speels op de kaart en plak er een knoop op. Plak het geheel op een dubbele kaart van kraft cardstock van 13,5 x 13,5 cm.

De volgende producten zijn gebruikt:

Craftable Label XL & Labels XS
CR1353
Creatable Rubber Duck
LR0333
Eline's Baby Blue
PB7049
Clearstamp Eline's Handlettering
Script
EC0159

Groetjes,

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.