donderdag 22 september 2016

Bloghop: Kerst


Ondanks het lekkere zachte warme najaarsweer beginnen we al helemaal zin te krijgen om weer aan de slag te gaan voor de Kerst! We duiken er wel voorzichtig in met de bloghop van deze maand. Deze staat in het teken van de drie 'Filigree' Craftables.

Filigree Angel Heart
CR1283
Filigree Star
CR1284
Filigree Snowman
CR1285Ook deze keer hebben weer een aantal van de DT-dames er iets prachtigs mee gemaakt voor jullie! Allemaal met een andere insteek en eigen stijl. Nieuwsgierig wat de dames hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 22 september tot en met zondag 25 september.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 26 september deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)Ook deze keer hebben we weer een mooie prijs om te verloten onder de bezoekers van de bloghop, t.w.v. € 18,00! We hopen dat jullie zin hebben om te gaan hoppen langs de deelnemende blogs? 
De eerste Designteam Dame waar je naartoe mag is:


Heel veel succes en vooral veel plezier!
We zien je zo weer terug op het blog. Laat dan een berichtje achter en maak kans op de mooie prijs!


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.