vrijdag 2 september 2016

Poinsettia


Afgelopen week mocht ik voor ons blog weer een kaart maken met de schitterende nieuwe mallen van september. Het was weer een feestje om te doen.

Stans uit hagelwit het hartje van de poinsettia en 3 x de bowl. Plak de 3 bowls als een hoek op elkaar (zie voorbeeld). Let op dat de totale grootte 14,5 x 14,5 cm is. Plak dit op design papier van 15 x 15 cm en knip iets groter uit. Teken daarna de vorm helemaal na op donker bruin, knip precies langs de randen uit en plak alleen de bovenkant ± 1,5 cm vast. Zo heb je gelijk een standaard. Stans 2 x het grote blad van de poinsettia uit rood en 1 keer de kleine uit donkerrood. Stans de pine en de larix uit groen en de twigs uit bruin. Plak de bloem op elkaar en verdeel alle takjes rons de bloem. Plak de parels en tip met een saté prikker een beetje speels wat sneeuw over de bloem en takjes. Knijp een dotje siliconenkit in het hartje van de bloem en strooi er wat kleine witte rocailles op.

Misschien dat jullie hier weer een leuk idee uit kunnen halen voor eigen gebruik.
Hele fijne dag en tot de volgende post.

Gebruikte materialen:

Tiny's pine
CR1378
Petra's Poinsettia
LR0435
Petra's Flower bowl
LR0436


Petra's twig set
LR0437
Petra's Larix
LR0438
Country Christmas
PK9139

 Groetjes, Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.