zondag 18 september 2016

Winterpret


Toen ik de creatables 'Knitted scarf' en 'Knitted hat and mittens' zag moest ik gelijk denken aan de nieuwe eekhoorntjes... want hoe leuk zou het zijn als ze lekker warm aangekleed de sneeuw in kunnen voor een heus sneeuwballengevecht!

Stans de boxcard uit wit kaartenkarton. Snijd een rechthoek van 14,5 x 13,5 uit dessinpapier en snijd de sierlijke rand van de bovenkant van de boxcard ook in het dessinpapier. Plak dit op tegen de 'achterwand' van de boxcard. Snijd twee bevestigingsstroken uit hagelwit. Knip uit snowpaper een golvende strook van 15 x ca. 2,5 cm en een van 15 x ca. 4 cm. Plak de snowpaper op de bevestigingsstroken. Stans twee eekhoorns uit en plak deze in elkaar. De verschillende onderdelen van de eekhoorns kun je aan de achterkant aan elkaar bevestigen met strookjes papier, zo kunnen de eekhoorn 'rechtop' blijven staan in de boxcard. Stans twee mutsen uit crèmekleurig dessinpapier en twee uit lichtblauw, knip de rand van de muts en het bolletje uit en plak deze met 3D tape op de andere. Stans ook een sjaal uit crèmekleurig dessinpapier en een uit lichtblauw. Knip en vouw deze zo dat ze om de nekjes van de eekhoorns kunnen. Stans ook de wantjes uit crèmekleurig dessinpapier en lichtblauw en knip bij deze de randjes uit blauw en plak op met 3D tape. Plak de warm aangeklede eekhoorns op het sneeuw en plak de bevestigingsstroken nu in de boxcard.
Trek de mal van de boxcard met potlood over op de achterkant van het dessinpapier, knip rondom 3 mm kleiner uit en plak deze op de voorkant van de boxcard. Decoreerd de voorkant verder met de takjes, sneeuw, de wantjes, een kantje, diamond gems en het tekstje.

Gebruikte materialen Marianne Design:

Eline's Squirrel
COL1410
Box card
CR1374
Petra's Twigs set
LR0437
Knitted scarf
LR0439
Knitted hat and mittens
LR0440
Winter
PL1517
Light blue & blue
JU0938
Snowpaper
CA3104

Sweet lace Tiara JU0934

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.