dinsdag 6 september 2016

Kerstsokken


Deze keer zet ik de kerstsok weer eens in de belangstelling en nu in combinatie met het nieuwe Pretty Papers Bloc Country Christmas.

Neem een dubbele kraftkaart van 10,5 x 21,5 cm met daarop dessin papier van 10 x 21 cm. Scheur een strookje ribbelkarton van ongeveer 2 x 21 cm stans en embos 6 kerstsokken uit verschillende dessin papiertjes en verwissel onderling de randen, hiel en teenstukken. Dat geeft een leuk effect en teken de steekjes en embosrandjes na met witte gelpen of sharpie. Stans en embos wat cadeautjes en hulstblaadjes uit rood en olijfgroen bewerk ze met witte stempelinkt en vul daar de sokken mee. Zet ze met splitpennetjes vast op de ribbelstrook. Stans de labeltjes bewerk ze met distress inkt en zet deze ook met een splitpen op de ribbelstrook vast. Stans en de sterretjes van ribbelkarton en plak alles op. Plak een strikje van touw op de labeltjes en klaar is de kaart.

Gebruikte materialen:

Tiny's Christmas Stockings
CR1256
Punch die Stars
CR1321
Christmas bells
CR1343
Presents
LR0328
Country Christmas
PK9139
Creatable Winter wensen LR0187

Groetjes, Anja

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.