dinsdag 1 november 2016

Oh Denneboom...


Monochrome is hip! Je ziet het overal in de winkels en op de sociale media terug. Alles is in het zwart/wit. En hoewel ik heel erg van kleurtjes hou, vind ik het geweldig. Zeker in deze donkere dagen voor Kerst. Daarom leek het me eens leuk om een kaartje in deze stijl te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Het is uiteindelijk een schudkaartje geworden.

Je begint met designpapier van 13 x 13 cm en hieruit stans je een cirkel. Daarachter plak je een stuk sheet. Met 3D-foamtape maak je aan de achterkant een rand om de cirkel en aan de buitenkant van het designpapier. In de cirkel strooi je schudmateriaal. Vervolgens plak je het designpapier op een dubbele, witte basiskaart van 13,5 x 13,5 cm. De denneboom stans je uit zwarte kaartenkarton en een restje designpapier. Je plakt de bomen dan met 3D-foamblokjes op je kaart. De tekst stans je uit witte kaartenkaarton. Als je de mal na het stansen nog even laat zitten, kun je met een zwarte fineliner alle delen die nog zichtbaar zijn, inkleuren. Je tekst wordt dan zwart. De kaart kun je verder nog versieren met een tekstje, wat strasssteentjes en een stukje twine.

Gebruikte materialen:

Oh denneboom
CR1329
Passe Partout Cirkel
CR1360
Denneboom
LR0136
Eline's Silver Stars
PK7048
Groetjes,
Sanne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.