donderdag 26 januari 2017

Bloghop: Buxus Topiaries

Welkom in een nieuw jaar op het Inspiratie Blog. Na de superleuke puzzeltocht afgelopen December is het weer tijd voor een bloghop.

Met het uitkomen van de Februari 2017 collectie duiken we de tuinen in. Deze keer draait de bloghop dan ook om deze twee Craftables met het tuinthema: de CR1302 Buxus Hart en de CR1303 Buxus set. Je kunt hele leuke kaarten maken met deze mallen en ze zijn veelzijdiger dan je denkt.


Topiary Heart
CR1302 
Topiary Set
CR1303Deze keer hebben we een lekker lange bloghop met weer leuke afwisselende creaties gemaakt door het Designteam om jullie te inspireren. Allemaal met een andere techniek en eigen stijl. Nieuwsgierig wat de dames hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 30 januari deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Met een nieuw jaar ook weer een nieuwe frisse prijs voor de bloghop! Natuurlijk een setje van de twee mallen waar deze bloghop om draait zodat je zelf ook aan de slag kunt met dit prachtige blocje met romantische motieven. En als extraatje deze keer een gloednieuwe mal uit de Februari 2017 collectie die dit weekend in de winkels komt te liggen!

 Als dat niet een extra leuke reden is om met te doen deze maand!
Zijn jullie er klaar voor? Deze keer begint de bloghop bij:


Heel veel succes en vooral veel plezier!
We zien je zo weer terug op het blog. Laat dan een berichtje achter en maak kans op de mooie prijs!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.