zondag 8 januari 2017

Jij maakt mij blij


Eerst wil ik iedereen een heel fijn, gezond en creatief 2017 toewensen. De feestdagen liggen weer achter ons en de kerstkaarten mogen we weer heel even vergeten. Deze keer heb ik een kaartje gemaakt met een aantal nieuwe artikelen van januari. Deze zijn weer zo ontzettend leuk om mee te werken. Ik heb deze gave tekst stempels gebruikt om een kaartje te maken die je eventueel met Valentijn zou kunnen versturen of naar iemand die je zeer dierbaar is.

De basis is een hagelwitte kaart van 10,5 x 30 cm en rillen op 15 cm. De vouwlijn komt aan de linker kant. Plak hierop designpapier van 10 x 14,5 cm en stans met de grootste stans het midden van de voorkant uit. Plak hierachter mica van 10 x 14,5 cm. Snij hagelwit van 10 x 14,5 en embos dit met de design folder, plak aan de binnen/achterkant van de kaart. Stans nu met de 3e rechthoek het plaatje uit het knipvel en met de 4e rechthoek uit wit waarop je de tekst stempelt. Mat deze beide op groen en plak voorop de kaart zoals op de foto. Stans uit groen de Fern en plak deze onder de tekst met wat kleine bloemetjes en een wax draadje. Plak de hartjes als laatste.
Hoop dat jullie hier weer wat leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruikt.

Gebruikte materialen:

Basic Ticket
CR1391
Tiny's Ferns
LR0403
Dots
DF3431
Hartjes regen
KJ1703
English Roses
PK9143
Bunny Love
VK9552
Gold & Silver
PL4510

Hele fijne dag en groetjes,
Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.