zondag 15 januari 2017

Een elegante kaart


Vandaag heb ik een kaart gemaakt met wat oudere materialen van Marianne Design. Dat is toch ook wel weer erg leuk. Vaak blijven er mooie mallen liggen omdat je dan de nieuwste graag wilt gebruiken, terwijl de oudere mallen ook mooi blijven!

Snijd een dubbel lichtblauw karton van 15,0 x 15,0 cm en een enkel karton van 13,5 x 13,5 cm. Het dessinpapier komt op 14,5 x 14,5 cm en 13,0 x 13,0 cm. Stans de benodigde stansen uit wit glanskarton en plak achter het kleine deel het plaatje. Inkt alle randen van de gesneden en gestansde delen. Lijm dan de gestansde delen volgens voorbeeld op een lichtblauw karton en knip deze iets groter uit. Plak nu alle gesneden delen op elkaar en bevestig hierna het kant met silk lace met sticky tape volgens voorbeeld op de kaart. Plak dan het deel op waar het plaatje achter zit. Maak een strik van kant en silk lace en bevestig deze met een brad op de kaart. Werk de kaart verder af door er wat scrapbloemen op te plakken.

Gebruikte materialen:
Tiny's Landscapes - 1
IT576
Petra's Rectangle
LR0318
Petra's small ornament
LR0319
Shabby Chic
PK9121
Paper flowers White
RB2233

Silk Lace White JU0914

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en wens jullie veel plezier met het maken van deze kaart!
Liefs, Marjan

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.