woensdag 4 januari 2017

Winnaar Kerstvakantie puzzeltocht


Wat hebben we veel fanatieke puzzelaars gehad in de Kerstvakantie! Superleuk!
We hopen dat het een beetje te doen was deze puzzel en dat een leuk extraatje was zo tussen de feestdagen door? 

Alle goede inzendingen zijn verzamelt en daaruit hebben we willekeurig een winnaar getrokken die onderstaand mega prijzenpakket krijgt thuis gestuurd.


Maar wat was nou dat mysterieuze woord van 9 letters?.....
Eigenlijk werd het al bijna verklapt als je antwoord gaf op onze vraag in de aankondiging van de puzzeltocht in onze Facebook groep. En ook Ineke gaf meteen een enthousiaste reactie hier op het blog op onze puzzeltocht waarmee ze onbewust al HET woord typte. Geeft niks...maar het maakte het wel extra spannend en........
Het antwoord van de Kerstvakantie puzzeltocht van 2016!!
De P was te vinden bij het bericht van 30 juni over de Kleurblokken. Dat is het meest verre wat we terug zijn gegaan op het blog om de puzzelstukjes te verstoppen. En de instinker (want die moet er altijd wel zijn!) zat hem in de R. Deze hadden we verstopt op de Kennismakings-pagina van het Designteam. Als je denkt, die heb ik niet gezien? Kijk maar eens in het menu rechts in de balk, dan zul je zien waar velen van jullie de R hebben gevonden.

En dan nu de bekendmaking van de gelukkige winnaar, dat is geworden:

R.Werelds

Gefeliciteerd!!
Als je een berichtje stuurt naar winnie@mariannedesign.nl dan zorgen we dat de prijs jou kant op komt.

Het nieuwe creatieve jaar is weer begonnen! En we openen meteen met heerlijke roze en frisse kleuren en de nieuwe baby collectie van Eline. De Januari 2017 collectie is al voor de Kerst uitgeleverd en nu volop verkrijgbaar in hobbywinkels, markten en de Pipoos door heel Nederland. Ons Designteam staat weer te popelen om komend jaar jullie weer te voorzien van prachtige inspiratie en uitdagingen. We verwelkomen Rimmie als nieuwste DT-lid en bedanken Hennie voor de vele mooie werkstukken en uitdagingen en haar inzet de afgelopen jaren als DT-lid. We hebben altijd met veel plezier gekeken naar haar creativiteit!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.