vrijdag 6 januari 2017

Winter gloves


Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de handschoentjes. Ik heb er winterhandschoentjes van gemaakt. De handschoentjes heb ik uit blauw karton gestanst en met een gelpen stippeltjes op gemaakt en de manchetten heb ik uit wit karton gestanst en daarna lijm met fun flock aangebracht. En als laatste de blauwe knoopjes met plakparel.

Voor het model van de kaart heb ik een Dutch Doobadoo mal gebruikt en teken dit af op wit karton en knip het daarna uit. Doe dit ook met het dessin papier. Plak de delen op elkaar. Plak het plaatje in de binnenkant van de kaart en plak er twee stroken sneeuwpapier over heen. Plak achter de opening een stukje mica met witte stippen. Stans/embos het woord Winter wonderland uit wit en beinkt dit in de mal  met Distress ink pumice stone en plak het daarna op de kaart. Plak de handschoentjes ook op de kaart en werk de kaart af met strik.

Gebruikte materialen: 

Winter wonderland
CR1347
Tiny's gloves
LR0336
Tiny's background Winter
IT590
Apr├Ęs Ski
PK9142
Snowpaper
CA3104
Tule
JU0924
Groetjes,

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.