woensdag 16 maart 2016

Designer van de Maand - Miranda

Al jarenlang kiezen we elke maand een blogger als gastdesigner. Deze 'Designer of the Month' gaat met de nieuwste producten voor de hele maand aan de slag en maakt allerlei leuke kaarten en werkstukken. Onze 'Designer van de Maand' Maart is Miranda Versteege.


Hoi, Miranda hier! Super leuk dat ik vandaag als 'Designer of the month' ook een bijdrage mag leveren aan het inspiratieblog. Ik heb voor vandaag een kaartje gemaakt met de leuke robots. Ik dacht dat de apen van de afgelopen maand ondeugend waren, maar de robots die deze maand zijn uitgekomen zijn net zo erg! Het leuke is dat je eindeloos kunt variëren met de verschillende onderdelen van de robots om zo je eigen unieke variant te maken. De robots op de kaart van vandaag hebben de taak gekregen om alle cadeautjes voor de jarige op één plek te verzamelen, nou... daar sloven ze zich maar al te graag voor uit! 


Gebruikte materialen:

Alphabet
COL1350
Robot
COL1403
Celebrations
PK9131
Enamel Dots
PL4502

Groetjes, Miranda

Ga zeker ook een kijkje nemen op het blog van Miranda, want daar staan nog meer vrolijke creaties met de Maart producten:
http://creaties-miranda.blogspot.nl

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.