vrijdag 4 maart 2016

Vrolijke liedjesNa het grote succes van de Kerstliedjes stempels hebben we in Maart ook gewone liedjes en versjes uitgebracht als stempel. Voor een demo voor winkeliers heb ik een hele serie liedjes kaarten gemaakt met de nieuwste materialen uit de Maart collectie. Het is een lekkere vrolijke serie geworden. We hebben zoveel andere mallen al eerder uitgebracht die nu weer heel leuk te gebruiken zijn bij deze stempels. Kijk naar de tekst van de stempel en combineer. Een poesje bij het kinderrijmpje. Taart & slingers bij een verjaardagsliedje of een schaapje bij een slaapliedje. Eindeloos veel leuke mogelijkheden!

De kaart met het Poezen-rijmpje is 10x15cm en de vierkante kaart is 13,5x13,5cm en de basis is kraft papier uit de Kraft blocs. De liedjes passen perfect in de ATC & Pocket Letter mal. Zo handig! Want je stempelt de liedjes, stanst deze uit met de binnenste mal en je stanst meteen een matje erbij uit dessin papier met de buitenste mal.
Stans de bloemen, kadootjes, cupcake, slingers en de poes ook uit dessin papier voor een speels effect. De nieuwe bloemetjes mallen van Maart kun je prima door elkaar gebruiken. Dan krijg je elke keer weer andere bloemetjes op je kaart. Dat heb ik hier dan ook gedaan door alle onderdelen met elkaar te combineren.
Om alles wat meer diepte te geven heb ik randjes en contouren gemaakt met een zwarte fineliner. Plak de gestanste onderdelen ook met een beetje foamtape op voor wat diepte. Nog wat vrolijke enamel dots in de kern van de bloempjes of een papieren bloemetje en klaar.

De volgende materialen zijn gebruikt:

Celebrations
PK9131
'Poesje Mauw'
CS0962
'Today is a Birthday'
CS0965
ATC & Pocket Letter mal
PL6501
Enamel Dots
PL4502
Flower Set Fancy
CR1356
Flower Set Funky
CR1357
Flower Set Sweet
CR1358
Kraft papier blok 15x30 cm (PK9114)
Craftable Parchment & Label (CR1254) basis vierkant
Creatable Presents (LR0328)
Creatable Flags (LR0329)
Creatable Cupcake (LR0341)
Witte papieren bloemetjes (RB2234)

Groetjes,
Marianne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.