zondag 27 maart 2016

Vrolijk Pasen!Marianne is in de ban van de Kruissteekjes Design Folder. Je kunt er namelijk heel veel leuke patroontjes mee maken en met een stempeltekst en wat bloemetjes of een lintje erbij heb je zo in ene keer een leuke kaart. Het ene na het andere leuke patroontje kwam ze tegen en ze heeft al een aantal leuke kaarten op de plank staan, waaronder deze vrolijke Paashaas.

Op onze website vind je een patroonblad met de uitgewerkte kaarten en patronen van Marianne erbij.

Klik op de afbeelding om naar het patroonblad te gaan

De eerste van wellicht meerdere patroonbladen!
Je begint een kaart met een kruissteekjespatroon door de Design Folder eerst te embossen met een stuk (design)papier. Met de bijbehorende mal stans je een aantal keer een rits kruisjes uit in de kleuren waarmee je wilt gaan werken. Met een lijmpen of wat lijm op een papiertje en een cocktailprikker ga je het patroon uittellen en opplakken. Als je patroon erop zit snijd je het stukje papier indien gewenst op maat en ga je het verwerken op je kaart.
Bij de Paashaas heeft Marianne het stukje papier op 13 cm breed en 16 cm hoog gesneden. Het design papier eronder is 14x14 cm en de kaart is een dubbel gevouwen sheet Kraft papier zodat je een kaart van 15x15cm krijgt. Werk de kaart verder af met een grasrand met bloemetjes en een label. Plak in de bloemetjes een enamel dot en vouw de bloemblaadjes wat om.

Marianne heeft de volgende materialen gebruikt:

Design Folder - Cross Stitch
DF3417
Kraft Bloc 15 x 30 cm
PK9114
Celebrations
PK9131

Basic - Labels
CR1352
Grass
CR1355
Flower Set - Fancy
CR1356
Clearstamp 'Vrolijk Pasen'
CS0954
Maritime Ropes
JU0949
Enamel Dots
PL4502Wij wensen iedereen een vrolijk paasfeest!

Groetjes van Marianne & haar team!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.