dinsdag 29 maart 2016

Winnaar Bloghop

We hopen dat iedereen een fijn Paasweekend heeft gehad? Het was in ieder geval weer een hele gezellige bloghop met heel veel leuke reacties. We lezen ze allemaal door. Vooral leuk om te lezen dat vele van jullie niet gedacht hadden dat de typemachine van Eline zo veelzijdig kon zijn. Je hoeft ook niet een bepaalde stijl van kaarten maken te hebben om deze mal erbij te pakken ;)

Een groot compliment en dankjewel aan de dames van het Designteam die deze keer de voorbeelden voor de bloghop hebben verzorgd! 


En dan nu de winnaar van de tweede bloghop-ronde......

Tineke Louters

Gefeliciteerd!!!

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en dan zorgen we ervoor dat de bloghop prijs je kant op komt.


Komende tijd gaan we jullie weer veel inspiratie laten zien met onder andere de nieuw uitgekomen April collectie, maar we blikken ook zeker terug in onze collectie met leuke verrassende suggesties en combinaties. En volgende week hebben we het thema Condoleance & Sterkte kaarten in de Spotlight.
Als je volger wordt van het blog ben je altijd direct op de hoogte van alle onze nieuwe blogposts. En we hebben ook een leuke fanbutton die je kunt gebruiken op je eigen blog om naar terug te linken :)

Tot de volgende bloghop!


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.