zaterdag 26 maart 2016

Mattie de Bruine in LavendelHallo allemaal,

Vandaag ben ik weer aan de beurt om jullie een creatie te laten zien. De opdracht was om met de nieuwste materialen te werken, dat heb ik ook zeker gedaan. Gisteren zijn in de meeste winkels weer de nieuwste materialen van Marianne binnen gekomen. Met deze materialen ben ik aan het werk gegaan.


Snijd een dubbel paars karton op 15 x 15 cm en vouw van de voorkaart een deel naar voren. Het enkele karton wordt 13 x 13 cm. De delen dessinpapier komen op 2x 14,5 x 14,5 cm, 1x 12,5 x 12,5 cm en 1x 11,0 x 11,0 cm. Van de gesneden stukken dessinpapier voor de voorkant van de kaart worden de punten van afgesneden. Stans uit het paarse karton en creme glanskarton de benodigde stansen uit. Inkt nu alle randen met Distress Ink Walnut Stain. Plak nu alle delen volgens voorbeeld op elkaar. Bevestig de strik met een brad op de kaart en werk het geheel af met bloemen.

Benodigde materialen zijn:

Basic - Stitched Square
CR1359
Stitched Accolade & Hearts
CR1362
Swirls & Leaves
LR0414
Mattie's Mooiste - Swans
MB0158
La Provence
PK9132
Roses - Light Lavender
RB2248
Daisies - Light Pink
RB2251
Daisies - Dark Lavender
RB2255

Fijne Paasdagen allemaal!

Liefs, MarjanMarianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.

6 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi geworden, hou zo van Lavendel...
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Marjan!
  Mooie kleuren!
  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart.
  Wat een mooie kleuren en wat een mooie details.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend gedaan en ik dacht al dat dit nieuwe papierblokje heel mooi bij de plaatjes van januari/februari zou passen.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie kaart weer hoor Marjan en ook die kleurtjes passen weer geweldig bij elkaar. Blok Provence is ook heel mooi! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen